O nama

o NAMA

printologija

Printologija je firma koja je počela sa radom 2016. godine, bavi se digitalnom štampom i štampom reklamnog promotivnog materijala, te izradom poklona, a sve se odvija kroz slijedeće faze: konstalting o vrsti i obimu štampe, kreativno rješenje i grafički dizajn, korekcije, priprema za štampu, štampa, dorada i njegova distribucija.


Na cijenu gotovog prozivoda utiču mnogi faktori pa  zbog toga sve cijene dajemo na osnovu zahtjeva sa tačnim specifikacijama.

ŠTAMPARIJA KOJA VAS PRATI

Ukoliko imate zahtjev za štampom po želji na nekom od prozivoda koje smo u mogućnosti uraditi, pišite nam Vaše zahtjeve i upute kako bi kreirali ponudu po Vašoj mjeri.

KONTAKTIRAJTE NAS


DIGITALNA ŠTAMPA

letci, brošure, vizit kartice, etikete, afiše, kalendari, koverte


XXL FORMATI

plakati (poster papir, blueback, city light), štampa na foliju, pvc naljepnice/stickeri, baneri, slikarsko platno - canvas, zastave, auto grafika, pjeskarena folija, windows folija, foto tapete

REKLAMNI MATERIJAL

Tražite poslovne poklone ili promotivne proizvode za projekte, hotele, festivale, konferencije, sajmove ili posebne događaje? Izaberite namjenu i pronađite savršene promotivne proizvode i poslovne poklone. Rado ćemo vam pomoći.

Pružamo inovativna, jedinstvena i sveobuhvatna rješenja za Vas konstantno uvodeći novitete i proširujući izbor.

POKLONI

Veliki izbor poklona sa dizajnom po Vašoj želji ili sa nekim od naših motiva koje možete pronaći na našoj web stranici ili na Facebook i Instagram profilima.

Dizajn po Vašoj želji na: majice, šolje, puzzle, jastuke, foto kamen, satove, privjeske, podloge za miš, maramice za naočale, bedževe, foto okvirove i još mnogo toga.

1+
URAĐENIH PROIZVODA
1+
DOSTAVA