REKLAMNI MATERIJAL

REKLAMNI MATERIJAL

vizitka sa qr
Vizit kartice

Nekad su vizit kartice bile važne zbog podataka na njima. Danas je jednako važan dizajn i kvalitet same kartice. Vizit kartice radimo na 350 gr. papiru, a dizajn je besplatan. Mogućnost izrade na specijalnom papiru. Više informacija na upit.

bedz6
Bedževi

Bedževi se najčešće koriste kao efikasno marketinško sredstvo, ali vremenom je njegova uloga prevazišla očekivanja, pa tako danas bedževe možete vidjeti na različitim mitinzima, vjenčanjima, momačkim i djevojačkim večerima, skupovima itd...

Dimenzije: prečnik 44mm.


SOLJA
Sublimacijske šolje

Šolje za čaj ili kafu, sa porukom ili fotografijom po Vašoj želji. Također, veoma popularan promo proizvod zbog svakodnevne upotrebe, te kao reklamni materijal uvijek ostavljaju mogućnost za efektnu i zapaženu promociju..


kis 4
Kišobrani

Neizostavan za kišne dane, da učinite od svog kišobrana modni detalj ili dobru pokretnu reklamu za Vašu firmu.

PRIVJESCI
Reklamni privjesci

U našoj ponudi imamo privjeske od EVA spužve, te je moguće takvim privjescima prilagoditi oblik i veličinu prema izgledu Vašeg proizvoda ili brenda kojeg promovišete. Boju i model spužve, kao i logotip određujemo prema Vašem izboru, te na taj način izrađujemo originalan privjesak samo za Vas.

CEKERI
Eko cekeri

Eko cekeri – cekeri sa logom Vašeg brenda ili sa dizajnom po Vašoj želji. Dostupno u različitim bojama.

Štampa: sito, preslikač.


pOSLOVNI POKLONI

Tražite poslovne poklone ili promotivne proizvode za projekte, hotele, festivale, konferencije, sajmove ili posebne događaje? Izaberite namjenu i pronađite savršene promotivne proizvode i poslovne poklone. Rado ćemo vam pomoći.

Pružamo inovativna, jedinstvena i sveobuhvatna rješenja za Vas konstantno uvodeći novitete i proširujući izbor.


KONTAKTIRAJTE NAS